Warning: A non-numeric value encountered in /home/daaxcet/domains/axtransport.nl/public_html/wp-content/themes/Divi-2/functions.php on line 5763
+31765297742 info@axtransport.nl

AXTRANSPORT

Wij Zorgen Dat Uw Grote- En KLeine Vracht Snel & Veilig Aankomt!

Neem Contact op

Spoed

Zo snel mogelijk (tegen het goedkoopste tarief)!

Deadline

Hoe maakt niet uit, als het maar op tijd is.

Deur naar Deur

Persoonlijke escorte, geen moment uit het oog.

Ad Hoc

Zo snel mogelijk, maar ook zo goedkoop mogelijk.

Koeriersdienst nationaal en internationaal

Wilt u op korte termijn iets versturen? Nationaal of internationaal binnen de EU? AxTransport koeriersdienst van grote- en kleine vracht is snel, veilig en duidelijk. Van particulier tot grote onderneming. En van zzp’er tot webwinkel. Laat het maar over aan ons!

Duidelijke, persoonlijke werkwijze
Onze koeriers zijn betrouwbaar en representatief. Zij spreken allen goed Nederlands en Engels. U heeft altijd direct contact met onze chauffeur. Om deze redenen heeft u altijd de mogelijkheid om realtime accurate informatie over de zending op te vragen. Momenteel wordt onder andere gebruik gemaakt van bestelbussen Volkswagen Crafter type L3H2.

Wij begrijpen dat iedere verzending zijn eigen eisen kent. Daar houden wij rekening mee. Voor de snelste en meest optimale afhandeling van uw vragen dient u het volgende bij de hand te houden:
– afmeting(en)
– gewicht(en)
– gegevens contactpersoon
– postcodes (zowel ophaal- als afleveradres)

Koerier Nationaal
Vanuit onze vestiging in Breda bedienen wij binnen een radius van 200 kilometer niet alleen een internationaal gebied van meer dan 40 miljoen inwoners. Ook kunnen wij binnen anderhalf uur (met een maximale uitloop van 15 minuten) meer dan 80% van de Nederlandse markt bedienen. In de regio Midden- en West-Brabant zijn wij de ideale regiopartner. Omdat u direct in contact staat met onze koeriers kunt u wijzigingen in de planning snel en accuraat doorgeven. Na ontvangst van de zending sturen wij u een bevestigings-sms met de gegevens van de ontvanger en de exacte tijd van overdracht. Dit kan ook telefonisch.

Koerier Internationaal
AxTransport neemt graag opdrachten aan in het buitenland. We rijden op alle landen binnen de EU. Van verre uithoek tot binnensteden. Wij delen in de offerte de bijkomende kosten zoals de tol, ferry, of eventuele overnachtingen voor de koerier altijd eenduidig aan u mee. Daarnaast streven wij naar optimale transparantie en een reële visie ten aanzien van de afgesproken bezoektijd. Ook wanneer u een pakket wilt verzenden buiten kantoortijden, in het weekend of op feestdagen. Veilig en Snel, is onze belofte aan u!

Vraag een offerte aan, of bel +31765297742

Axel Struijs

Axel Struijs

Oprichter / Eigenaar

Axel is de drijvende kracht achter AxTransport. Met zijn passie voor logistiek wil hij een frisse wind laten waaien door de bezorg- en koeriersbranche.