Warning: A non-numeric value encountered in /home/daaxcet/domains/axtransport.nl/public_html/wp-content/themes/Divi-2/functions.php on line 5763
+31765297742 info@axtransport.nl

Partners & Subcontractors

Samenwerken Voor Elkaar

Partners/subcontractors

Komt u voor uw koeriersbedrijf capaciteit te kort om aan de vraag van potentiële (nieuwe) klanten te voldoen? Of streeft u naar een landelijke dekking en zoekt u een partner in Midden- en West-Brabant? Dan kunt u vertrouwen op AxTransport, gevestigd in Breda.

Door een samenwerking met ons aan te gaan kunt u de grotere opdrachten toch aannemen. Omdat u bij onvoorziene omstandigheden ook kunt voldoen aan de vraag, kunnen uw klanten er op vertrouwen dat u een betrouwbare partner bent.

Subcontractor
AxTransport is al enkele samenwerkingsverbanden met andere koeriersbedrijven aangegaan. Wij werken hierbij als subcontractor, of een collega koeriersdienst werkt als subcontractor voor ons. Wanneer we een subcontract aangaan, wil dit zeggen dat het ene transportbedrijf uit naam van het andere transportbedrijf zendingen bezorgd. Indien gewenst kan naast de gebruikelijke vervoersovereenkomst ook met een “eigen” aftekenlijst van de opdrachtgever gewerkt worden. Wij zijn daarom altijd op zoek naar factuurrijders die zich bij onze flexpool willen aanmelden.

Behoud klantenbestand
Bij AxTransport hechten wij grote waarde aan het respecteren van elkaars klantenbestand. Eerlijkheid en openheid staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Op een goede samenwerking!

Voor meer informatie kunt u ons gerust bellen of mailen voor een kennismakingsgesprek zodat wij de juiste tarieven en voorwaarden met u kunnen bespreken.

AxTransport neemt regelmatig op subcontractor-basis opdrachten van ons aan. Ik ben altijd zeer tevreden.

Nick Simjouw

Eigenaar, Sterke Mannen